BLIV GÆLDFRI
– SÅDAN
HJÆLPER VI DIG

At vælge gældsrådgiver er i høj grad en tillidssag. Vi lægger stor vægt på at oplyse dig om dine muligheder og konsekvenserne af de aftaler vi arbejder hen i mod, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at vurdere, hvad der er den rigtige løsning for dig. 

Det kan være fristende at vælge gældsrådgivning udfra hvem der er billigst. Det langt de færreste tænker på er, at det er af langt større betydning at vælge den, der er dygtigst og kan opnå de bedste aftaler med dine kreditorer. Salæret til gældsrådgiveren er i langt de fleste tilfælde kun en lille del af hvad en dygtig gældsrådgiver kan spare dig for i den sidste ende. Derfor er det allervigtigste at se på, om gældsrådgiveren er veluddannet og har gode anbefalinger fra andre kunder. Det kan være dyrt at vælge en billig gældsrådgiver, som ikke opnår de bedste aftaler med dine kreditorer. 

Din sag hos Hjælp Til Gæld varetages af en moden gældsrådgiver med stor erhvervserfaring. Gældsrådgiveren, som har ansvaret for din sag, er jurist med en kombination af økonomisk uddannelse på universitetsniveau. Se vores gældsrådgivere her. 

HVAD KAN VI GØRE FOR DIG?

Vi hjælper dig med at få en ny start, overblik og en plan for, hvordan du kommer af med din gæld. Vi overtager al kontakt til dine kreditorer, så du kan få ro, tid og overskud til dig selv og din familie og kan flytte fokus væk fra regninger og gæld. 

Det er et samarbejde mellem os og dig, og det kræver at du har tålmodighed og tillid til, at vi kan løse dine gældsproblemer. 

Det kan f.eks. være gennem en gældssanering, hvor vi tager os af arbejdet med at ansøge skifteretten om gældssanering eller vi forhandler en frivillig akkord, hvor vi går i dialog med kreditorerne om nedskrivning af renter og restgæld. Vi laver realistiske planer for tilbagebetalingen, så du kan bliver gældfri inden for en overskuelig årrække. 

Vi kan hjælpe langt størstedelen af de kunder der henvender sig til os. Men det kræver at du er økonomisk afklaret, hvilket vil sige, at du er i arbejde eller i en anden situation, hvor din indtægt er stabil. 

Der er strenge krav til, hvornår der kan opnås en gældssanering, så denne løsning er ikke altid en mulighed. Opfylder du ikke betingelserne for en gældssanering, forhandler vi en frivillig ordning med kreditorerne. I begge situationer overtager vi al kontakt til kreditorerne, så du kan få et frirum, hvor du ikke bliver presset af kreditorerne. 

Det er gratis for dig at drøfte din situation med os, hvis du er i arbejde eller har anden fast indtægt.  

Kontakt os for at få en vurdering af dine muligheder for at blive gældsfri. 

KONTAKT OS!

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.