Eftergivelse af gæld

Hjælp til gæld mand snakker i telefon

Har du en håbløs stor gæld?

Hvis du er havnet i en situation, hvor din gæld er steget dig overhovedet og virker håbløs, kan det være, fordi den faktisk er håbløs. Hvis du har en håbløs stor gæld, er der flere forskellige muligheder for at blive gældfri. En af mulighederne er eftergivelse af gæld, som vi kan hjælpe dig med.

Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder i Hillerød, København og alle andre steder i landet med eftergivelse af gæld.

Dine muligheder for eftergivelse af gæld til det offentlige

Hvis din betalingsevne ikke er stor nok til, at du kan afvikle din gæld, og du kan godtgøre, at det heller ikke vil være tilfældet inden for de nærmeste år, så har du mulighed for at søge om eftergivelse af gæld til det offentlige efter gældsinddrivelseslovens § 13.

Jf. § 14 kan eftergivelsen enten være i form af et bortfald af gælden eller en nedsættelse, som afdrages rentefrit over en årrække.

Har du, ud over offentlig gæld, også privat gæld, for eksempel til bank eller private kreditorer, så har du formentlig ikke mulighed for at få eftergivet din offentlige gæld. I stedet vil du være nødsaget til at søge om gældssanering, og denne kan både omfatte din offentlige såvel som private gæld.

Vi står klar til at hjælpe dig med din gæld

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er offentlig gæld?

Offentlig gæld kan for eksempel være:

  • Skat og moms
  • Licens
  • Kontrolafgifter fra DSB
  • Bøder fra politiet
  • Biblioteksgebyrer
  • Betaling til daginstitution
  • SU
  • Børnebidrag

Dine muligheder for eftergivelse af gæld til private kreditorer

Hvis du har gæld til private kreditorer, som du ikke har mulighed for at betale tilbage, så kan både gældssanering og frivillig akkord være metoder til eftergivelse af gæld. Vi rådgiver dig og vurderer, hvilken metode der vil være den mest egnede i lige netop dit tilfælde.

Kontakt os for et rådgivningsmøde eller en vurdering af din sag

Vi foretager gerne en uforpligtende og gratis vurdering af din sag, men ønsker du mere omfattende rådgivning i forbindelse med eftergivelse af gæld, kan du booke et rådgivningsmøde.