Eftergivelse af gæld til private og offentlige kreditorer

Har du en håbløs stor gæld?

Hvis du er havnet i en situation, hvor din gæld er steget dig overhovedet og virker håbløs, kan det være, fordi den faktisk er håbløs. Hvis du har en håbløs stor gæld, er der flere forskellige muligheder for at blive gældfri. En af mulighederne er eftergivelse af gæld, som vi kan hjælpe dig med.

Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder i Hillerød, København og alle andre steder i landet med eftergivelse af gæld.

Dine muligheder for eftergivelse af gæld til det offentlige

Hvis din betalingsevne ikke er stor nok til, at du kan afvikle din gæld, og du kan godtgøre, at det heller ikke vil være tilfældet inden for de nærmeste år, så har du mulighed for at søge om eftergivelse af gæld til det offentlige efter gældsinddrivelseslovens § 13.

Jf. § 14 kan eftergivelsen enten være i form af et bortfald af gælden eller en nedsættelse, som afdrages rentefrit over en årrække.

Har du, ud over offentlig gæld, også privat gæld, for eksempel til bank eller private kreditorer, så har du formentlig ikke mulighed for at få eftergivet din offentlige gæld. I stedet vil du være nødsaget til at søge om gældssanering, og denne kan både omfatte din offentlige såvel som private gæld.

Hvad er offentlig gæld?

Offentlig gæld kan for eksempel være:
 • Skat og moms

 • Licens

 • Kontrolafgifter fra DSB

 • Bøder fra politiet
 • Biblioteksgebyrer
 • Betaling til daginstitution
 • SU
 • Børnebidrag

Dine muligheder for eftergivelse af gæld til private kreditorer

Hvis du har gæld til private kreditorer, som du ikke har mulighed for at betale tilbage, så kan både gældssanering og frivillig akkord være metoder til eftergivelse af gæld. Vi rådgiver dig og vurderer, hvilken metode der vil være den mest egnede i lige netop dit tilfælde.

Kontakt os for et rådgivningsmøde eller en vurdering af din sag

Vi foretager gerne en uforpligtende og gratis vurdering af din sag, men ønsker du mere omfattende rådgivning i forbindelse med eftergivelse af gæld, kan du booke et rådgivningsmøde.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!