Priser

Hjælp til gæld

Hjælp til gæld mand snakker i telefon

Gratis sagsvurdering

Abonnement

Dyrt at vælge den forkerte gældsrådgiver

Det kan være fristende at vælge gældsrådgivning ud fra hvem der er billigst. Salæret til gældsrådgiveren er dog kun en meget lille del af hvad en dygtig gældsrådgiver kan spare dig for i den sidste ende. Vores rådgivning giver ofte vores kunder besparede renteudgifter og nedskreven gæld for mange hundredetusinde kroner. Det kan derfor i den sidste ende være en dyr løsning at vælge den forkerte og måske billigste gældsrådgiver.

Din sag hos Hjælp Til Gæld varetages altid af en moden gældsrådgiver med stor erhvervserfaring. Vores rådgivere er uddannede jurister med økonomisk speciale. Se vores gældsrådgivere her.

Din første indledende samtale er gratis og helt uforpligtende, her gennemgår vi din situation og dine muligheder for at blive gældfri. Her kan du også få en god snak med din kommende gældsrådgiver og derved sikre dig, at der er god kemi og at du har tillid til vi kan løse opgaven.

Prisen for vores videre hjælp afhænger af, hvordan vi skal sikre dig at blive gældfri. Vi anbefaler altid den løsning som gør dig gældfri på den hurtigste og billigste måde. Løsningen er ofte en gældssanering eller forhandling med dine kreditorer (akkord). Vi opstarter ikke din sag, uden at vi har indgået en aftale om, hvilke ydelser og til hvilken pris der skal leveres. Vi kan aftale betaling efter fast pris, løbende abonnement eller forbrugt tid.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af dine muligheder

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Priser for akkordforhandling med kreditorer

Det kan ofte være vanskeligt på forhånd at fastsætte en fast pris for en forhandling. Prisen varierer meget fra sag til sag, da der er forskel på antallet af kreditorer og hvor komplicerede sagerne er. Vi kan efter vurderingen af din sag lave aftale om en fast pris. Læs mere om akkordforhandlinger her.

Forbrugt tid

Vi kan aftale at du betaler efter den tid der bruges på din sag.

Priser for gældssanering

Fast pris

Få en fast pris for samlet gældssaneringssag hvor vi gennemgår din situation i henhold til reglerne om gældssanering og hvor vi bistår dig med ansøgning og rådgivning om processen i skifteretten. Når vi har gennemgået din sag, så aftaler vi en fast pris inden opstart. Læs mere om gældssanering her.

Løbende abonnement

Opfylder du ikke for nuværende betingelserne for gældssanering, men skal vi hjælpe dig i mål med ansøgning senere, så kan vi tilbyde dig et løbende abonnement frem til der skal ansøges. Læs mere her.

Forbrugt tid

Som alternativ til en fast pris, så kan vi aftale, at du betaler efter den tid der bruges på din sag.

Betalte rådgivningsmøder

Hjælp til gæld tilbyder en række rådgivningsmøder til en fast pris. Her får du en økonomisk og juridisk vurdering af din situation og en konkret handlingsplan for at blive gældfri. Prisen afhænger af størrelsen på din husstand og sagens kompleksitet.

Rådgivningsmøde – Offentlig gæld

Der beregnes budget, betalingsevne og lægges en konkret plan for du kan blive gældfri. Fokus på lov om eftergivelse til det offentlige, betalingsaftale med Gældsstyrelsen og din risiko for lønindeholdelse, udlæg og tvangssalg. Læs mere her.

Rådgivningsmøde – Personlig konkurs

Hvis du på vej mod en personlig konkursbegæring eller allerede er under konkursbehandling, så kan du købe et rådgivningsmøde med en økonomisk og juridisk vurdering. Læs mere her.