Gældssanering for dig med en håbløs stor gæld

hjaelp til gaeld mand der læser noter

Bliv gældfri inden for tre år

Hvis din gæld er håbløs stor, og du ikke har udsigt til at kunne tilbagebetale den inden for rimelig tid, så kan løsningen for at blive gældfri være ved gældssanering. Opnår du gældssanering, betaler du kun den del af gælden, du har råd til i en afdragsperiode over typisk 3 år. Resten af din gæld slettes (saneres), og du er herefter gældfri. Vi tilbyder hjælp til gældssanering for kunder i både Hillerød, København og resten af landet.

Hvordan søger jeg gældssanering?

En gældssanering gives for, at du opnår en varig forbedring af din økonomiske situation. Herved omfatter en gældssanering som udgangspunkt al din gæld. Vi yder dig hjælp til din gældssanering, som søges og opnås gennem skifteretten. I hovedstadsområdet er det Sø- og Handelsretten, der varetager gældssaneringer.

Ud over at du skal være håbløs forgældet, så er der flere andre forhold, der gør sig gældende, før du kan opnå gældssanering. Du skal bl.a. have afklarede økonomiske forhold, hvilket betyder fast indtægt fra job, fleksjob, førtidspension eller folkepension. Herudover skal du have fast bolig og må ikke eje større aktiver af værdi. Vil du vide mere om reglerne, kan du læse her.

Kontakt os og få hjælp til gældssanering – få en gratis vurdering

En gældssaneringssag starter med, at vi giver dig en gratis og uforpligtende vurdering af dine muligheder. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få hjælp til gældssanering enten på telefon 60 20 09 99 eller e-mail info@hjaelptilgaeld.dk.

Kontakt os!

Hør hvordan vi kan hjælpe dig

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har stor erfaring med at søge gældssaneringer

Gældsrådgiveren, som har ansvaret for din gældssaneringssag, er jurist med en kombination af økonomisk og juridisk uddannelse på universitetsniveau. Rådgiveren har stor erfaring med konkurslovens regler for gældssanering og kan hjælpe dig med en kvalificeret vurdering af dine muligheder.

Opfylder du alle betingelserne for gældssanering, så hjælper vi dig videre med din ansøgning. Hertil rådgiver vi dig om processen og det indledende møde i skifteretten.

Opfylder du ikke alle betingelserne nu, så kan vi rådgive dig om, hvilke forhold du skal have på plads før ansøgning til skifteretten. Vil der være en længere periode, før du skal ansøge, så kan du tegne et løbende abonnement med ubegrænset rådgivning frem til ansøgningstidspunktet.

Ellers kan en anden løsning for at blive gældfri eventuelt være en forhandling med dine kreditorer. Det kan for eksempel være, at du har fælles gæld med en tidligere samlever, som du ønsker at få delt op. Vi tilbyder også hjælp til gæld ved skilsmisse.