Gældssanering for dig med en håbløs stor gæld

BLIV GÆLDFRI INDENFOR 3 ÅR

Hvis din gæld er håbløs stor, og du ikke har udsigt til at kunne tilbagebetale den inden for rimelig tid, så kan løsningen for at blive gældfri være ved gældssanering. Opnår du gældssanering, betaler du kun den del af gælden, du har råd til i en afdragsperiode over typisk 3 år. Resten af din gæld slettes (saneres), og du er herefter gældfri. Vi tilbyder hjælp til gældssanering for kunder i både Hillerød, København og resten af landet.

Hvordan søger jeg gældssanering?

En gældssanering gives for, at du opnår en varig forbedring af din økonomiske situation. Herved omfatter en gældssanering som udgangspunkt al din gæld. Vi yder dig hjælp til din gældssanering, som søges og opnås gennem skifteretten. I hovedstadsområdet er det Sø- og Handelsretten, der varetager gældssaneringer.

Ud over at du skal være håbløs forgældet, så er der flere andre forhold, der gør sig gældende, før du kan opnå gældssanering. Du skal bl.a. have afklarede økonomiske forhold, hvilket betyder fast indtægt fra job, fleksjob, førtidspension eller folkepension. Herudover skal du have fast bolig og må ikke eje større aktiver af værdi. Vil du vide mere om reglerne, kan du læse her.

Vi har stor erfaring med at søge gældssaneringer

Gældsrådgiveren, som har ansvaret for din gældssaneringssag, er jurist med en kombination af økonomisk og juridisk uddannelse på universitetsniveau. Rådgiveren har stor erfaring med konkurslovens regler for gældssanering og kan hjælpe dig med en kvalificeret vurdering af dine muligheder.

Opfylder du alle betingelserne for gældssanering, så hjælper vi dig videre med din ansøgning. Hertil rådgiver vi dig om processen og det indledende møde i skifteretten.

Opfylder du ikke alle betingelserne nu, så kan vi rådgive dig om, hvilke forhold du skal have på plads før ansøgning til skifteretten. Vil der være en længere periode, før du skal ansøge, så kan du tegne et løbende abonnement med ubegrænset rådgivning frem til ansøgningstidspunktet.

Ellers kan en anden løsning for at blive gældfri eventuelt være en forhandling med dine kreditorer. Det kan for eksempel være, at du har fælles gæld med en tidligere samlever, som du ønsker at få delt op. Vi tilbyder også hjælp til gæld ved skilsmisse

Kontakt os og få hjælp til gældssanering – få en gratis vurdering

En gældssaneringssag starter med, at vi giver dig en gratis og uforpligtende vurdering af dine muligheder. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få hjælp til gældssanering enten på telefon 60 20 09 99 eller e-mail info@hjaelptilgaeld.dk.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!