OM OS

Hjælp til Gæld har siden 2009 hjulpet gældsramte danskere med at blive gældfri. Vi er specialister og arbejder kun med uoverskuelig gæld. Vi påtager os ikke en opgave, med mindre den ligger inden for vores kompetencer og juridiske forretningsområder. 

Hos Hjælp Til Gæld bestræber vi os på at give dig den bedst mulige service og rådgivning. For at kunne det er det meget vigtigt for os, at vi forstår hinanden. Vi forsøger altid at undgå vanskeligt sprogbrug og juridiske termer. Læs om vores forretningsbetingelser her. 

Vi er din rådgiver og varetager udelukkende dine interesser, så længe de ikke strider mod gældende lovgivning. Vi er forpligtede til at iagttage diskretion og håndterer dine personoplysninger i henhold til lovgivningen om persondata. Læs om vores privatlivspolitik her.

Vi arbejder udelukkende ud fra det salær, vi har aftalt med dig. Vi honoreres ikke ud fra de besparelser, vores arbejde medfører for nedskrivning af din gæld eller dine besparede fremtidige renteudgifter. Vores rådgivning er uafhængig og uvildig, og vi modtager ingen form for provision eller rabatter. 

Annette Wisborg

Partner | Jurist | Gældsrådgiver 

Jeg er uddannet cand. merc. jur. og certificeret coach og har en baggrund fra den finansielle sektor. Jeg har arbejdet med økonomi og jura gennem mere end 25 år. Derudover er jeg eksperten i programmet Danskere på Tvang på TV2 hvor jeg hjælper tvangsauktionstruede danskere. 

Tlf. 20657979 

Mail: aw@hjaelptilgaeld.dk 

ADRESSE

HJÆLP TIL GÆLD
Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
3400 Hillerød

CVR: 27086314

KONTAKT
HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
VIRKSOMHEDEN
Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!