Om os

Hjælp til Gæld har siden 2009 hjulpet gældsramte danskere med at blive gældfri. Vi er specialister og arbejder kun med uoverskuelig gæld. Vi påtager os ikke en opgave, med mindre den ligger inden for vores kompetencer og juridiske forretningsområder.

hjaelp til gaeld kvinde skriver noter

Hos Hjælp Til Gæld bestræber vi os på at give dig den bedst mulige service og rådgivning. For at kunne det er det meget vigtigt for os, at vi forstår hinanden. Vi forsøger altid at undgå vanskeligt sprogbrug og juridiske termer. Læs om vores forretningsbetingelser her

Vi er din rådgiver og varetager udelukkende dine interesser, så længe de ikke strider mod gældende lovgivning. Vi er forpligtede til at iagttage diskretion og håndterer dine personoplysninger i henhold til lovgivningen om persondata. Læs om vores privatlivspolitik her.

Vi arbejder udelukkende ud fra det salær, vi har aftalt med dig. Vi honoreres ikke ud fra de besparelser, vores arbejde medfører for nedskrivning af din gæld eller dine besparede fremtidige renteudgifter. Vores rådgivning er uafhængig og uvildig, og vi modtager ingen form for provision eller rabatter. 

Annette Wisborg

Partner | Jurist | Gældsrådgiver 

Jeg er uddannet cand. merc. jur. og certificeret coach og har en baggrund fra den finansielle sektor. Jeg har arbejdet med økonomi og jura gennem mere end 25 år. Derudover er jeg eksperten i programmet Danskere på Tvang på TV2 hvor jeg hjælper tvangsauktionstruede danskere. 

Tlf. 20657979 

Mail: aw@hjaelptilgaeld.dk 

Forretningsbetingelser

Lovpligtig Ansvarsforsikring