Gældfri - Gratis sagsvurdering

Hjælp til gæld mand snakker i telefon

Vælg den rigtige gældsrådgiver!

At vælge gældsrådgiver er i høj grad en tillidssag. Vi lægger stor vægt på at oplyse dig om dine muligheder og konsekvenserne af de aftaler vi arbejder hen i mod, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at vurdere, hvad der er den rigtige løsning for dig.

Det kan være fristende at vælge gældsrådgivning ud fra hvem der er billigst. Prisen for rådgivning er dog i langt de fleste tilfælde kun en lille del af hvad en dygtig gældsrådgiver kan spare dig for i den sidste ende. Derfor er det allervigtigste at se på, om gældsrådgiveren er veluddannet, erfaren og har gode anbefalinger fra andre kunder. Det kan være dyrt at vælge en billig gældsrådgiver, som ikke opnår de bedste aftaler med dine kreditorer.

Din sag hos Hjælp Til Gæld varetages af en moden gældsrådgiver med stor erhvervserfaring. Gældsrådgiveren, som har ansvaret for din sag, er jurist med en kombination af økonomisk uddannelse på universitetsniveau. Se vores gældsrådgivere her.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi hjælper dig med at få en ny start, overblik og en plan for, hvordan du kommer af med din gæld. Vi overtager al kontakt til dine kreditorer, så du kan få ro, tid og overskud til dig selv og din familie og kan flytte fokus væk fra regninger og gæld.

Vi laver realistiske planer for tilbagebetalingen, så du kan blive gældfri inden for en overskuelig årrække. Typisk er den hurtigste og billigste vej ud af en håbløs gældssituation ved gældssanering, her kan du ofte være gældfri indenfor 3 år. Opfylder du ikke betingelserne for en gældssanering, forhandler vi en frivillig akkordaftale med dine kreditorer. I begge løsninger overtager vi kontakten til dine kreditorer, så du kan få et frirum, hvor du ikke bliver presset af kreditorerne eller inkassofirmaerne.

Vi kan hjælpe dig med at blive gældfri

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Gratis sagsvurdering

Vi giver dig en uforpligtende gratis sagsvurdering. Vi kan hjælpe langt størstedelen af de kunder der henvender sig til os. Det kræver at du har fast indtægt og en samlet gæld på mere end 200.000 kr. Fast indtægt er løn, fleksydelse eller pension.

Kontakt os for at få en gratis vurdering af dine muligheder for at blive gældfri.