FRIVILLIG AKKORD

VI FORHANDLER BEDRE AFTALER MED DINE KREDITORER!

En frivillig akkord kan være løsningen, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale din samlede gæld. Løsningen vil her være, at forhandle bedre aftaler med dine kreditorer. Vi forhandler dine renter og gæld ned til et niveau, så du ud fra dit budget kan afvikle gælden indenfor rimelig tid. En sådan forhandling kaldes også for en frivillig akkord eller akkordaftale.

En frivillig akkord går ud på, at du hver måned betaler et fast beløb til kreditorerne. En frivillig akkord løber typisk over 5-10 år. Overholder du dine månedlige betalinger i den aftalte periode, så er du gældfri, når den sidste ydelse er betalt. Den frivillige akkordaftale kan også gå på, at der betales et engangsbeløb til fuld og endelig afgørelse af gælden.

En frivillig akkordforhandling bruges typisk i de situationer, hvor du ikke opfylder betingelserne for gældssanering eller hvis der er andre årsager til, at du foretrækker en frivillig akkord.

HVAD INDEHOLDER EN FRIVILLIG AKKORD?

En frivillig akkord indeholder altid et element af at gælden eller rentetilskrivningen nedsættes. I en frivillig akkord tilbydes kreditorerne en månedlig betaling, der er beregnet ud fra, hvor meget du har mulighed for at betale og ikke ud fra hvor meget kreditorerne vil have. Det er således dit budget der bestemmer, hvor meget du kan tilbyde kreditorerne i månedlige afdrag.

VI HAR STOR ERFARING MED FRIVILLIG AKKORD

Vi kender de fleste kreditorer og vi indgår mange tusinde akkordaftaler hvert år. Vi har dygtige gældsrådgivere med stor erfaring i at forhandle frivillige akkorder med kreditorerne. Rådgiveren som har ansvaret for dine forhandlinger, er jurist med en kombination af økonomisk uddannelse på universitetsniveau. Se vores gældsrådgivere her.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE VURDERING

En frivillig akkord starter med at vi giver dig uforpligtende vurdering af dine muligheder, så kontakt os allerede i dag.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!