Frivillig akkord til nedbringelse af din gæld

hjaelp til gaeld mand der taster på lommeregner

Vi forhandler bedre aftaler med dine kreditorer!

En frivillig akkord kan være løsningen, hvis du ikke har råd til at tilbagebetale din samlede gæld. Løsningen vil her være at forhandle bedre aftaler med dine kreditorer. Vi forhandler dine renter og din gæld ned til et niveau, så du ud fra dit budget kan afvikle gælden inden for rimelig tid. En sådan forhandling kaldes også for en frivillig akkord eller en akkordaftale.

En frivillig akkord går ud på, at du hver måned betaler et fast beløb til kreditorerne. En frivillig akkord løber typisk over 5-10 år. Overholder du dine månedlige betalinger i den aftalte periode, så er du gældfri, når den sidste ydelse er betalt. Den frivillige akkordaftale kan også gå på, at der betales et engangsbeløb til fuld og endelig afgørelse af gælden.

En frivillig akkordforhandling bruges typisk i de situationer, hvor du ikke opfylder betingelserne for gældssanering, eller hvis der er andre årsager til, at du foretrækker en frivillig akkord.

VI hjælper med at forhandle bedre aftaler med dine kreditorer, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde i Hillerød, København eller et andet sted i landet.

Hvad indeholder en frivillig akkord?

En frivillig akkord indeholder altid et element af, at gælden eller rentetilskrivningen nedsættes. I en frivillig akkord tilbydes kreditorerne en månedlig betaling, der er beregnet ud fra, hvor meget du har mulighed for at betale og ikke ud fra, hvor meget kreditorerne vil have. Det er således dit budget, der bestemmer, hvor meget du kan tilbyde kreditorerne i månedlige afdrag.

Vi står klar til at hjælpe dig

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har store erfaring med økonomiske forhandlinger

Vi kender de fleste kreditorer, og vi indgår mange tusinde akkordaftaler hvert år. Vi har dygtige gældsrådgivere med stor erfaring i at forhandle frivillige akkorder med banken og øvrige kreditorer. Rådgiveren, som har ansvaret for dine forhandlinger, er jurist med en kombination af økonomisk uddannelse på universitetsniveau. Se hvad vores gældsrådgivning omfatter.

Kontakt os for en uforpligtende vurdering af dine muligheder

En frivillig akkord starter med, at vi giver dig uforpligtende vurdering af dine muligheder, så kontakt os allerede i dag.