GÆLDSRÅDGIVNING

Hvis din gældssituation er håbløs, så vil det være en god ide at søge professionel gældsrådgivning. Med en kvalificeret og veluddannet gældsrådgiver, vil du modtage korrekt og god gældsrådgivning. Du vil få styr på gælden og blive gældfri på den hurtigste og billigste måde.

HVAD OMFATTER GÆLDSRÅDGIVNING?

Vores gældsrådgivning indledes med, at vi får overblik over din gældsituation. Vi får lagt budget og beregnet din betalingsevne, og herfra kan vi udfærdige en samlet plan for du kan blive gældfri. En plan for at blive gældfri vil typisk omfatte gældssanering, gældseftergivelse eller en frivillig akkord (forhandling med dine kreditorer).

ERFARNE JURISTER MED SPECIALE I GÆLD

Vores gældsrådgivere er uddannede jurister og specialister i håbløs gæld. Du modtager altid gældsrådgivning af en moden og erfaren rådgiver, som udelukkende arbejder med gældssanering, forhandling med kreditorer og eftergivelse af offentlig gæld.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE VURDERING

Gældsrådgivning starter med at vi giver dig en uforpligtende vurdering af dine muligheder. Kontakt os allerede i dag.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!