Gældsrådgivning for private og erhverv

Få styr på din gæld med den rette rådgivning.

hjaelp til gaeld kvinde skriver noter

Hvis din gældssituation er håbløs, så vil det være en god ide at søge professionel gældsrådgivning. Med en kvalificeret og veluddannet gældsrådgiver vil du modtage korrekt og god gældsrådgivning. Du vil få styr på gælden og blive gældfri på den hurtigste og billigste måde.

Vi tilbyder den rette rådgivning i forbindelse med din gæld. Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder i Hillerød, København og i resten af landet.

Hvad omfatter vores gældsrådgivning?

Vores gældsrådgivning indledes med, at vi får overblik over din gældsituation. Vi får lagt et budget og beregnet din betalingsevne, og herfra kan vi udfærdige en samlet plan for, at du kan blive gældfri. En plan for at blive gældfri vil typisk omfatte gældssanering, gældseftergivelse eller en frivillig akkord (forhandling med dine kreditorer).

Vi er erfarne jurister med speciale i gæld

Vores gældsrådgivere er uddannede jurister og specialister i håbløs gæld. Du modtager altid gældsrådgivning af en moden og erfaren rådgiver, som udelukkende arbejder med gældssanering, forhandling med kreditorer og eftergivelse af offentlig gæld. Du er dermed sikret kompetent og pålidelig rådgivning, der kan hjælpe dig med at få styr på din gæld. Vi tilbyder også hjælp til gæld ved skilsmisse. 

Kontakt os for en uforpligtende vurdering

Vores gældsrådgivning starter med, at vi giver dig en uforpligtende vurdering af dine muligheder. Kontakt os derfor gerne allerede i dag.

Hvis du ønsker at benytte dig af vores hjælp, og hvis du ønsker en pris herpå, så kan du finde mere information om vores priser her. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for yderligere information eller i forbindelse med spørgsmål.

Vi er uddannede justister med speciale inden for håbløs gæld. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder med at få styr på gælden, og vi rådgiver omkring, hvilken metode til nedbringelse af gæld der vil være den rette i lige netop dit tilfælde med udgangspunkt i din økonomi og din gæld.