GÆLDSRÅDGIVNING – RÅD OM GÆLD

ER DIN GÆLD BLEVET UOVERSKUELIG, SÅ HAR DU BRUG FOR GÆLDSRÅDGIVNING? VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BLIVE GÆLDSFRI

Mange mennesker er kommet i en situation, hvor der er behov for gældsrådgivning, fordi gælden har vokset sig så stor, at det er umuligt at betale den tilbage på almindelige vilkår. Gældsrådgivning vinder mere og mere indpas, fordi der i medierne er stigende fokus på Danskernes tiltagende gældsproblemer og gældsrådgivning. Flere og flere som før har kæmpet alene med deres gældsproblemer bliver beviste om, at der er mulighed for gældsrådgivning.

HVAD ER GÆLDSRÅDGIVNING?

Gældsrådgivning handler om at skabe et overblik, lægge en plan og sidst men ikke mindst m at føre planen ud i livet. Det er kort fortalt hvad gældsrådgivning handler om. Der er stor forskel på gældsrådgivning. Det er vigtigt at du undersøger gældsrådgiverens uddannelsesmæssige baggrund for at yde gældsrådgivning, da det er ikke alle gældsrådgivere, der yder lige god gældsrådgivning.

De fleste forsøger at indrette deres udgifter efter deres indtægter, men bliver man pludselig skilt, taber penge på fast ejendom, går ned med en virksomhed, har måttet optage stor forbrugsgæld eller lignende, så opstår der en ubalance i økonomien, der gør at gælden bliver så stor, at det er svært eller umuligt at betale den tilbage. Det er disse gældssituationer vi har fokus på og det er her der kan gøres en forskel med gældsrådgivning, så du kan komme ud af sin store gæld indenfor en overskuelig årrække.

Mange der står med en håbløs og uoverskuelig gæld har mistet modet og har rigtig dårlig livskvalitet. Vi har rigtig gode resultater med at hjælpe gældsramte, og det er meget sjældent, at det ikke er muligt at finde en vej ud af gælden, hvis der er ordnede økonomiske forhold, altså stabile indtægter og afklarede boligforhold.

HAR DU BRUG FOR GÆLDSRÅDGIVNING?

Bliver bunken med rudekuverter større og større og har du svært ved at overskue, hvor du skal starte og hvordan du får betalt ydelserne uden at skulle optage nye lån? Har du svært ved at se hvordan du nogensinde skal blive gældsfri? Har du tabt penge på salg af bolig? Er du blevet skilt? Har du optaget for mange forbrugslån? Er du gået ned med en virksomhed? Så er du ikke alene. Gældsproblemer rammer i alle samfundslag, men de fleste tror, at de er de eneste. Emnet er så tabubelagt, at mange end ikke nævner det for deres samboer eller ægtefælle. Gældsrådgivning er relevant for alle, der har en gæld, som de ikke kan se sig ud af.

Mange danskere har gældsproblemer og har behov for gældsrådgivning. Mange ved bare ikke, at de kan få gældsrådgivning og hjælp til at komme ud af gælden. Antallet af RKI registrerede danskere har aldrig været større. Du skal ikke fortvivle, der er næsten altid en vej ud af gælden, men det er ikke sikkert at du selv kan finde vejen. Det er ikke nok at lytte til venner og bekendtes velmente råd. Det er et kompliceret område, der kræver en rådgiver med den rigtige baggrund og erfaring der kan give dig den korrekte gældsrådgivning.

SÅDAN HJÆLPER VI MED GÆLDSRÅDGIVNING

En god gældsrådgivning hjælper dig med at skabe overblik og gældsrådgiveren gennemgår din sag grundigt for at vurdere, om gældssanering er den rigtige vej ud af gælden for dig, eller om der i stedet skal forhandles en frivillig akkord med kreditorerne. Det er ikke en løsning at få forhandlet aftaler med enkelte kreditorer – en god løsning er, at du får en samlet aftale med alle kreditorer, så du kan se et lys i den anden ende ved – at vide hvornår den dag kommer, hvor du igen kan føle friheden ved at være uden gæld.

Hvis du er i tvivl om, om du har behov for gældsrådgivning, så kontakt os, så tager vi en snak om, hvad du vil kunne få ud af gældsrådgivning. Vi yder gældsrådgivning i øjenhøjde og uden løftede pegefingre. Vi mener at den bedste gældsrådgivning foregår ved at slå en streg i sandet, sket er sket og i stedet rette fokus ind på, hvordan vi kan hjælpe dig ud af gælden.

Læs mere under kundeudtalelser – her kan du bl.a. læse mere om, hvordan vi har hjulpet kunderne ud af deres gæld ved god og effektiv gældsrådgivning.

KONTAKT OS!

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.