ABONNEMENT – GÆLDSSANERING

UBEGRÆNSET RÅDGIVNING FRA 950 KR. OM MÅNEDEN

Opfylder du ikke for nuværende alle betingelserne for gældssanering, og skal vi hjælpe dig i mål med ansøgning senere, så kan vi efter nærmere planlægning tilbyde dig et løbende abonnement frem til der skal ansøges. Aftalen giver dig ubegrænset adgang til din personlige gældsrådgiver, vores rådgivningsydelser og senere ansøgning om gældssanering.

Abonnementet omfatter:

 • Beregning af dit husstandsbudget og din betalingsevne
 • Betalingstilbud til kreditorer
 • Betalingsoversigt over dine betalinger til kreditorer
 • Kontakt og korrespondance med dine kreditorer
 • Stå til rådighed for dig for rådgivning om rykkerbreve, frivillige forlig, inkassobesøg, indkaldelse til fogedretsmøder m.m.

Når betingelserne for gældssanering vurderes at være opfyldte, bistår vi dig med ansøgning om gældssanering i skifteretten.

FORUDSÆTNINGER FOR OPSTART AF ABONNEMENTSAFTALE

For at opstarte en abonnementsaftale, forudsættes det, at du sammen med en af vores gældsrådgivere forinden har lagt en konkret plan for din kommende gældssanering. Planen for gældssanering bygger på en kvalificeret beregning af dit budget og betalingsevne, herunder gennemgang af dine personlige forhold. Der kan evt. i tillæg aftales opstart for betaling af dine kreditorer. Planen lægges ud fra konkurslovens regler om gældssanering.

Prisen for planlægning af kommende gældssanering, herunder budgetlægning samt evt. opstart af kreditorbetalinger, betales efter fast pris eller efter forbrugt tid. Dette drøfter vi nærmere i forbindelse med den gratis uforpligtende vurdering af dine muligheder.

VI HAR STOR ERFARING MED GÆLDSSANERINGER

Gældsrådgiveren som har ansvaret for din gældssaneringssag, er uddannet jurist med en kombination af økonomisk uddannelse på universitetsniveau. Rådgiveren har stor erfaring med konkurslovens regler for gældssanering, og kan hjælpe dig med en kvalificeret vurdering af dine muligheder.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE VURDERING

En gældssaneringssag starter med at vi giver dig en gratis uforpligtende vurdering af dine muligheder, så kontakt os allerede i dag.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!