HÅBLØS GÆLD – UOVERSKUELIG GÆLD

Hvordan kommer jeg af med en håbløs gæld, hvornår er der tale om håbløs gæld og hvad sker der hvis jeg ikke betaler til min håbløse gæld?

ER GÆLDEN HÅBLØS?

Hvis gælden er vokset dig over hovedet og du ikke længere kan betale afdrag, så er din gældssituation at betragte som håbløs. Hos Hjælp Til Gæld har vi mange års erfaring med vurdering af håbløs gæld. Vi får beregnet dit budget og din ”betalingsevne” som vi sammenholder vi med din samlede gæld. Kan betalingsevnen ikke afvikle gælden – så er din gæld håbløs og du bør søge hjælp.

SØG PROFESSIONEL HJÆLP

Hvis din gæld har vokset sig håbløs stor, så skal du søge professionel hjælp. Det er ikke løsningen blot at stoppe dine afdrag på gælden. Du skal have lagt en konkret plan af en gældsrådgiver, som har har erfaring med håbløs gæld. Hos Hjælp Til Gæld får du altid rådgivning af en uddannet jurist med speciale i håbløs gæld.

HVAD SKER DER HVIS JEG IKKE BETALER MIN GÆLD?

Hvis du ikke kan betale din håbløse gæld, så kan det blive nødvendig i en periode at stoppe betalingerne – du kan jo ikke afdrage med penge du ikke har! At stopper sine afdrag på gæld må dog aldrig være en løsning som står alene, det skal være en del af en samlet plan.

Et betalingsstop kan betyde at din gæld vil stige, du kan komme til inkasso og blive registreret i RKI. Hertil vil du kunne blive indkaldt i fogedretten.

Det første skridt bør være, at du tager kontakt til Hjælp Til Gæld. Er det vores vurdering, at du står med en håbløs gæld, så drøfter vi hvordan vi kan hjælpe dig videre med gældssanering, eftergivelse af gælden eller en frivillig akkord (forhandling med dine kreditorer). Læs gerne videre her hvad vores gældsrådgivning omfatter.

KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE VURDERING

En samlet plan for din håbløse gæld starter med, at vi giver dig en uforpligtende vurdering af dine muligheder. Kontakt os allerede i dag.

KONTAKT OS

FÅ HJÆLP ALLEREDE I DAG

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

  ADRESSE

  HJÆLP TIL GÆLD
  Nordre Jernbanevej 37, 1. sal
  3400 Hillerød

  CVR: 27086314

  KONTAKT
  HJÆLP TIL GÆLD PÅ FACEBOOK
  Måske er der nogen i din omgangskreds, der har gældsproblemer og ikke ved, at der er hjælp at hente. Like og del gerne.
  VIRKSOMHEDEN
  Hvis du er havnet i en situation, hvor gælden er blevet så stor, at du ikke længere har mulighed for at betale den tilbage på normal vis, så kan vi hjælpe dig ud af din uoverskuelige gældssituation. Vi hjælper dig med at blive gældfri ud fra vores mangeårige erfaring på området og vores indgående kendskab til de forskellige kreditorer. Vi bruger som jurister gældende lovgivning og finder den mest optimale løsning for dig. Og vi gør det med stor succes!