Spørgsmål om gæld? Velkommen til Hjælp Til Gælds brevkasse

Vi har en lang og bred erfaring i ansøgninger om gældssaneringer i hele landet, vi forhandler med alle kendte kreditorer og vi ved hvad vi taler om. Du kan her i brevkassen frit stille alle former for spørgsmål om gæld, inkasso, fogedret, udlæg, tvangsauktion og akkordforhandlinger med kreditorer.

Som brevkasseredaktør svarer jeg på alle spørgsmål som relaterer sig til gæld. Jeg holder mig løbende opdateret på nyeste lovgivning og seneste praksis.

Spørgsmål om gæld? Brug for hjælp til gæld? Har du spørgsmål til gæld, kommentarer eller behov for uddybning, så skriv til mig her i vores brevkasse. Jeg glæder mig til at modtage spørgsmål og give svar på dem.

Du vælger selv om du ønsker at være 100 % anonym eller afslutte dit spørgsmål med dit navn. Dit spørgsmål og svar på dit spørgsmål er her i brevkassen offentligt.

Hjælp Til Gæld brevkasse

Your question is saved and will appear when it is answered.

Svar og spørgsmål

 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej 😊 Min søn og svigerdatter (22 og 24 år) har for ca. et år siden købt en helt ny bil til ca. 185.000 kr. (Uden udbetaling. Købt ved en bilforhandler igennem et finaseringsselvskab)De er nu gået fra hinanden og min svigerdatter har fået leje boligen og min søn bilen. Han er flyttet hjem og har nu indset at han ikke har råd til både lejlighed og bil. Han har tænkt sig at ringe til finansierings selvskabet og sige at han ikke kan betale flere afdrag og at de må hente bilen. Min søn og svigerdatter står begge som ejer af bilen. De har begge fast arbejde men tjener dog hver kun ca. 15.000 kr om måneden før skat. Hvad er det bedste de kan gøre? Hilsen Malou
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Jeg er Gift, men har taget lån selv. Skal min mand involveres i hjælp til gæld?. Vi har også et sommerhus, hvad betyder det for at kunne få hjælp. Der er ingen friværdi.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hey, jeg står og skal købe en bil i dag, men på nummerpladetjek står der at der er gæld i bilen, men han har fået et brev fra banken hvor der står at gælden vil blive fjernet om 1-2 dage, så går jeg ud fra at gælden ike ryger over til mig selvom der stadig står der er gæld i bilen?:)
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Jeg er i gang med gældssaneringsag, og forventer at underskrive forslag i starten af næste uge. Jeg har mulighed for at få udbetalt mit efterlønsbidrag. Vil det have indflydelse på gældssaneringen? Jeg har ikke indbetalt til efterløn i mange år, og har således ikke prioriteret dette frem for afbetaling på gæld.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej Min mand har en stor gæld. Jeg har ingen. Vi er gift på 16 år. Kan jeg købe en ny bil kontant uden min mands kreditor kan tage den fra mig. På forhånd tak
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej Min mand har en stor gæld. Jeg har ingen. Vi er gift på 16 år. Kan jeg købe en ny bil kontant uden min mands kreditor kan tage den fra mig. På forhånd tak
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej, Jeg skriver til jer fordi jeg søger råd angående gæld, ikke min egen, men min mands. Jeg er blevet bekendt med, at min mand har optaget forskellige små forbrugslån samt lavet ”køb og betal senere” aftaler (som han ikke har overholdt). Jeg ved at han i forvejen har to betalingsaftaler med et inkassofirma og at han har fået i hvert fald ét (nok flere) breve fra RKI. I går fik han to breve om krav på tilbagebetaling af gæld. I det ene brev er det en oplysning om, at sagen er sendt til retten i Helsingør. I den anden er det en henstilling til, at hvis ikke der bliver betalt, så sendes sagen til Fogedretten. Han ved ikke jeg har læst brevene. Mit spørgsmål er sådan set enkelt, hvad har det af betydning for mig når vi er gift? Jeg har ikke været med til at optage gælden eller skrevet under nogle steder, men den er optaget mens vi er gift. Jeg har ikke engang været klar over, at han har lånt pengene. Og hvad kommer der til at ske i retten? Hvad har han af muligheder? Vi har to børn, bor til leje og leaser en bil , dvs. vi ejer sådan set ikke noget af værdi. Jeg håber I kan svare på mine spørgsmål.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej. Jeg kan ikke finde jeres priser for jeres gældshjælp nogle steder ? Jeg vil høre om i kan hjælpe mig. Jeg har forbrugslån for 135.000 kr og jeg kan ikke længere betale alle mine kreditorer samtidig med mine faste udgifter og penge til mad, husholdning og transport til og fra arbejde mv. Jeg har ca. 13-14.000 kr udbetalt pr. md. Det hænger mig langt ud af halsen og generer mig i hverdagene fordi jeg troede jeg kunne få det hele til at fungere og løbe rundt, men det kan jeg altså bare ikke og vil meget gerne have jeres hjælp. 🙂 Vh
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej jeg Hedder Mike. Jeg står men en rigtig stor gæld da jeg har dummet mig med min tidligere kærste jeg tog en masse lån fos os og det skulle jeg aldrig have gjort jeg står snart og bliver smidt på gaden med mit ene barn !! og har næsten ingen penge at leve for jer fuldtidsansat og tjener nok penge men de ryger desævrre alle til regninger jeg skylder nok lidt over 300.000 kr.
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej Mike. Det lyder som en svær situation du står i. Der er dog næsten altid løsninger for at blive gældfri, enten ved forhandling med kreditorerne eller ansøgning om gældssanering. Du har dog lige nu mest brug for en bolig og tag over hovedet for dig og dit barn. Jeg tænker, at du skal have styr på boligsituationen først, så skal vi nok finde løsninger på din gæld efterfølgende. Da det ikke er helt ligegyldigt hvilken bolig du finder ift. afviklingen af din gæld, så må du meget gerne kontakte mig for rådgivning om din situation. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Min mand søger om gældssanering, pt søger vi ny bolig da hans hus er røget, vi er gift men har særeje, fået besked om at vi ikke må bo for dyrt, men kan det påvirke noget sålænge det er mig der lejer boligen og alene står som lejer og jeg betaler huslejen.
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Boligudgifterne for et samlevende par i en gældssanering, uden hjemmeboende mindreårige børn, vil som udgangspunkt kunne betragtes som rimelige når de ligger i niveauet 7.500-8.000 kr. om måneden. Bemærk, at der her er tale om nettoboligudgifterne, dette vil sige som udgangspunkt husleje, vand, varme og el, hertil fratrukket evt. indtægter om udlejning, boligstøtte m.m. Nettoboligudgiften skal også ses i sammenhæng med nettoindkomsten. Der kan måske accepteres en højere husleje, hvis denne procentuelt udgør en mindre del af nettoindkomsten. Vurderes boligudgiften som urimelig høj, så vil der gives afslag på gældssanering. Der kigges her dog på skyldneren som skal søge, en evt. samlever der holdes ude af gældssaneringen må gerne bidrage med mere en halvdelen til de samlede boligudgifter, herved vil en højere husleje kunne godkendes. For at kunne svare konkret for jeres situation, så skal jeg have flere oplysninger om jeres budget. Ring gerne til mig. Vh Michael Højgaard.
Kontakt os
Få hjælp allerede idag

Vi hjælper kunder i hele Danmark

Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

8 måneder siden

Hjælp til gæld

Gældssanering er en ordning, hvor man får nedsat en stor og håbløs gæld til et beløb, som man er i stand til at betale. Skifteretten nedsætter gælden til en procentdel af den oprindelige gæld. Betalingen sker som en afdragsordning, hvor man efterfølgende betaler beløbet med månedlige afdrag over en periode på normalt fem år.

Beløbet, som skal betales, fastsættes, så der fortsat er et rådighedsbeløb og et beløb til dækning af faste udgifter til for eksempel husleje, el, vand og varme, bidrag til a-kasse, børnepasning og medicin.

Den primære betingelse for at få gældssanering er, at man ikke har mulighed for at betale sin gæld fuldt ud inden for en rimelig årrække, og at en gældssanering vil føre til en varig forbedring af økonomien for den pågældende.

Kontakt os på hjælptilgæld.dk for at høre om dine muligheder for gældssanering
... Se mereSe mindre

1 år siden

Hjælp til gæld

Vi støtter Børneulykkes fonden. Det er et fantastisk initiativ. ... Se mereSe mindre

Vi støtter Børneulykkes fonden. Det er et fantastisk initiativ.

 

Kommenter på Facebook

Tak Christina. Og pøj pøj med klatringen😊

Det er SÅ sejt!👍🏻 Tusind tak til Hjælp til gæld for deres virksomhedssponsorat og fantastiske opbakning til mig i mit projekt! Tak Anette❤️

1 år siden

Hjælp til gæld

I aften i TV-Avisen kommer der et indslag om lånehajer. Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden står bag kampagnen "Stop lånehajerne". Det kan vi godt bakke op om. For nyligt stødte vi på den hidtil største ÅOP på et lån vi nogensinde har set. Intet mindre end 3.197 % i ÅOP. I tror det er løgn, men den er god nok. Det er helt utroligt hvad de kan slippe af sted med.
Har du forbrugslån vi skal kigge efter i sømmene og er din gæld stukket af sammen med renterne? Så tøv ikke med at kontakte os. Se mere her: hjaelptilgaeld.dk/kontakt/
... Se mereSe mindre

I aften i TV-Avisen kommer der et indslag om lånehajer. Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden står bag kampagnen Stop lånehajerne. Det kan vi godt bakke op om. For nyligt stødte vi på den hidtil største ÅOP på et lån vi nogensinde har set. Intet mindre end 3.197 % i ÅOP. I tror det er løgn, men den er god nok. Det er helt utroligt hvad de kan slippe af sted med.
 Har du forbrugslån vi skal kigge efter i sømmene og er din gæld stukket af sammen med renterne? Så tøv ikke med at kontakte os. Se mere her: http://hjaelptilgaeld.dk/kontakt/

 

Kommenter på Facebook

Kristian Noack

1 år siden

Hjælp til gæld

I sidste uge modtog vi denne dejlige feedback, som vi gerne vil dele med jer. Og stort tak til Birgit for, at dele sin historie:

Jeg er en af de danskere, som ikke bekymrede mig så meget om økonomi. Det skal nok gå alt sammen... så jeg lånte til ting, rejser og gaver til andre m.m. Jeg havde jo mit gode job og fast indtægt, så jeg troede aldrig, at jeg ville havne i en vanskelig situation.
Men efter mange år på den måde, havde jeg så mange lån med høj rente, at det begyndte at blive svært at betale mine regninger. Og banken ville ikke hjælpe, for min økonomi var dårlig og jeg havde ikke noget af værdi - altså ingen sikkerhed.
Så jeg tog flere lån med højere og højere renter på og lige pludselig gik det op for mig, at jeg var i store økonomiske problemer og jeg blev rigtig ked af det og måtte bede familien om hjælp. Men de havde ikke så mange penge, så de kunne ikke låne mig så meget og problemerne fortsatte og jeg var rigtig rigtig ked af det og flov. Jeg havde svært ved at fortælle det til andre end familien og jeg følte mig helt fortabt.
Det var min søn og svigerdatter, der havde set programmerne om danskere på tvang, som forslog mig at søge hjælp hos Annette Wisborg. Hun virker så sød sagde min svigerdatter.
Og det må man sige, at hun havde ret i.
Jeg gik med bøjet nakke til det første møde hos Annette, men hun var så empatisk og forstående, at jeg hurtig stoppede med undskyldningerne og med at føle mig flov over min situation og begyndte at føle, at jeg trods mine dumme valg, nok skulle komme på ret køl igen.
Jeg var spændt på, om det ville lykkedes Annette at få lavet nogle aftaler, der kunne forbedre min situation og det gjorde det. Hun er så dygtig og man er i trygge kærlige hænder. Så nu har vi lavet en masse gode aftaler, mange af dem med nul rente eller nedskrivning af gæld og nu har jeg overblik og kan betale min gæld igen og har nok penge at leve for. Jeg er så lettet og glad.
Så hvis du er i tvivl og føler, at alt er overskueligt så vil jeg anbefale, at du tager et møde med Annette eller en af de andre ansatte i Hjælp til Gæld. De er fantastiske og du kan få et helt nyt liv uden alle de økonomiske problemer der tynger så meget.

Kærlig hilsen Birgit fra København
... Se mereSe mindre

1 år siden

Hjælp til gæld

Hjælp til gæld udvider. Vi har fået selskab på kontoret af Thomas. Han kommer med 14 års erfaring fra bank- og realkreditsektoren og er klar til, at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til dine økonomiske problemer. Vi sidder nu tre mand på kontoret i Hillerød og er altid parate til, at drøfte dine muligheder i forhold til din økonomi. Er din gæld steget dig over hovedet eller er det hele bare blevet lidt uoverskueligt? Kontakt os endelig for, at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
hjaelptilgaeld.dk/
... Se mereSe mindre

Hjælp til gæld udvider. Vi har fået selskab på kontoret af Thomas. Han kommer med 14 års erfaring fra bank- og realkreditsektoren og er klar til, at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til dine økonomiske problemer. Vi sidder nu tre mand på kontoret i Hillerød og er altid parate til, at drøfte dine muligheder i forhold til din økonomi. Er din gæld steget dig over hovedet eller er det hele bare blevet lidt uoverskueligt? Kontakt os endelig for, at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
http://hjaelptilgaeld.dk/

 

Kommenter på Facebook

Tak Mogens😊 du er fantastisk😊

Kunne du evt. Lave nogle kurser, hvor de unge lærer om økonomi og hvordan de undgår at komme i økonomiske problemer ? Jeg tænker på programmet luksus fælden, hvor man ser rigtig mange unge som ikke kan finde ud af at håndtere deres økonomi.

Bare gå til den. I har allerede gjort fin og effektiv reklame for jer selv i TV👍

Kæmpe fan!

1 år siden

Hjælp til gæld

Da jeg gennemgik en ny kundes økonomi ser jeg følgende omkostninger på et SMS lån:
Den årlige omkostning i % er 943% (ÅOP). Man tror ikke det kan være sandt, men det er virkeligheden.
Hvis du er kommet dertil, hvor du har udtømt dine lånemuligheder og må ty til disse lån, så er det nu du skal stoppe op, for det er den direkte vej mod afgrunden.
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig inden det er for sent.

hjaelptilgaeld.dk/
... Se mereSe mindre

Da jeg gennemgik en ny kundes økonomi ser jeg følgende omkostninger på et SMS lån:
Den årlige omkostning i % er 943% (ÅOP). Man tror ikke det kan være sandt, men det er virkeligheden.
Hvis du er kommet dertil, hvor du har udtømt dine lånemuligheder og må ty til disse lån, så er det nu du skal stoppe op, for det er den direkte vej mod afgrunden.
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig inden det er for sent.

http://hjaelptilgaeld.dk/Image attachment

 

Kommenter på Facebook

Morten var det lignende renter du havde set eksempler på?

2 år siden

Hjælp til gæld

Idag har vi netop forhandlet den sidste kreditor på plads for en kunde. Hun har kæmpet med gælden de sidste 10 år. Om 4 år er hun gældfri og hun kan sagtens overholde de månedige betalinger til kreditorerne og samtidig have råd til at leve. Hun siger, at hun har fået et nyt liv:-)
Vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på www.hjælptilgæld.dk for en gratis sagsvurdering.
... Se mereSe mindre

Idag har vi netop forhandlet den sidste kreditor på plads for en kunde. Hun har kæmpet med gælden de sidste 10 år. Om 4 år er hun gældfri og hun kan sagtens overholde de månedige betalinger til kreditorerne og samtidig have råd til at leve. Hun siger, at hun har fået et nyt liv:-)
Vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på www.hjælptilgæld.dk for en gratis sagsvurdering.

2 år siden

Hjælp til gæld

Hjælp Til Gæld ønsker alle en rigtig glædelig jul.

Mange hilsner fra
Annette og Michael
... Se mereSe mindre

Hjælp Til Gæld ønsker alle en rigtig glædelig jul.

Mange hilsner fra
Annette og Michael

2 år siden

Hjælp til gæld

Må en bank spærre dit Dankort, hvis du bliver registreret i RKI?
NEJ det må de ikke, medmindre der er tilknyttet en kredit til kortet.

Forbrugerombudsmanden har netop afgjort, at en banker ikke må spærre en kundes Visa/Dankort med den begrundelse, at kunden er blevet registreret i RKI, når kunden ikke har en aftale med banken om kredit.

Banker må ikke spærre en kundes betalingskort med henvisning til, at der er en væsentlig forhøjet risiko for, at kunden ikke kan opfylde sin betalingsforpligtelse, når kunden ikke har en aftale med banken om at få kredit. Ifølge lovgivningen er registrering i RKI ikke ensbetydende med, at kunden vil foretage uberettiget overtræk på sit Visa/Dankort.

Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen udtaler i den sammenhæng:

”Når en kunde bliver registreret i RKI, så har vedkommende misligholdt en eller flere af sine betalingsaftaler. Men det giver ikke en bank ret til at spærre kundens Visa/Dankort, når der ikke er en aftale om kredit, og bestille et andet betalingskort til kunden uden kundens samtykke.”

“I takt med udviklingen mod det kontantløse samfund er vi som forbrugere i stigende grad afhængige af betalingskort. Det er vores adgang til at foretage indkøb og betale. Derfor begrænser reglerne bankernes mulighed for at spærre vores betalingskort.”
... Se mereSe mindre

 

Kommenter på Facebook

Carina Hansen Haddad læs se jeg har ret med det er ulovligt at spærre folks dankort fordi de er i rki

2 år siden

Hjælp til gæld

Her kan du læse, hvordan det kan ødelægge livskvaliteten at have gæld. Jeg tror ikke nogen kan forestille sig, hvor meget det fylder. Jeg poster dette for at skabe fokus på, hvordan det kan opleves at være gældsplaget og for at give håb om, at der er vej ud i langt de fleste tilfælde.

Martin skriver:

Annette ikke bare hjalp mig økonomisk, hun fik mig også mentalt ovenpå.

Da jeg kontaktede Annette var det ganske enkelt sidste udvej, inden det værste man kan gøre mod sig selv og dem man elsker.
Annette tog mig straks ind og fortalte mig med det samme at det her, det skulle vi nok få løst sammen – jeg skal ærligt indrømme at jeg i starten ikke troede det var muligt.

Men vi fik sat os ned og snakkede om tingene og aftalte hvordan forløbet skulle være, hvilket også stillede krav til mig, og det var en hård omgang at skulle igennem, men Annette fik mig fortalt hvordan jeg skulle gøre, og det fik mig så småt til at tro på at det kunne lykkedes.

Når man er kommet dertil at man ikke kan sove om natten, er uden energi og mod om dagen, og praktisk talt ikke har 1 krone at gøre med, så er livet ikke et liv, og det overvejer man også om det overhovedet skal være.

Jeg kan ikke med ord beskrive hvor vigtig en del af mit liv Annette er gået hen og blevet.
Det var en meget mørk tunnel jeg kiggede direkte ind i, men Annette sørgede for der pludselig var lys for enden af den, og gav mig håbet om at kunne få en hverdag igen.

Og den hverdag er jeg nu ved at vænne tilbage til, alle mine aftaler er i stand og jeg kan se en slutdato på al den problematik jeg har skabt for mig selv.

Så Annette – af hjertet tak.

Måske kan vi også hjælpe dig. Kontakt os på: www.hjælptilgæld.dk
... Se mereSe mindre

Her kan du læse, hvordan det kan ødelægge livskvaliteten at have gæld. Jeg tror ikke nogen kan forestille sig, hvor meget det fylder. Jeg poster dette for at skabe fokus på, hvordan det kan opleves at være gældsplaget og for at give håb om, at der er vej ud i langt de fleste tilfælde.

Martin skriver:

Annette ikke bare hjalp mig økonomisk, hun fik mig også mentalt ovenpå.

Da jeg kontaktede Annette var det ganske enkelt sidste udvej, inden det værste man kan gøre mod sig selv og dem man elsker.
Annette tog mig straks ind og fortalte mig med det samme at det her, det skulle vi nok få løst sammen – jeg skal ærligt indrømme at jeg i starten ikke troede det var muligt.

Men vi fik sat os ned og snakkede om tingene og aftalte hvordan forløbet skulle være, hvilket også stillede krav til mig, og det var en hård omgang at skulle igennem, men Annette fik mig fortalt hvordan jeg skulle gøre, og det fik mig så småt til at tro på at det kunne lykkedes.

Når man er kommet dertil at man ikke kan sove om natten, er uden energi og mod om dagen, og praktisk talt ikke har 1 krone at gøre med, så er livet ikke et liv, og det overvejer man også om det overhovedet skal være.

Jeg kan ikke med ord beskrive hvor vigtig en del af mit liv Annette er gået hen og blevet.
Det var en meget mørk tunnel jeg kiggede direkte ind i, men Annette sørgede for der pludselig var lys for enden af den, og gav mig håbet om at kunne få en hverdag igen.

Og den hverdag er jeg nu ved at vænne tilbage til, alle mine aftaler er i stand og jeg kan se en slutdato på al den problematik jeg har skabt for mig selv.

Så Annette – af hjertet tak.

Måske kan vi også hjælpe dig. Kontakt os på: www.hjælptilgæld.dk

2 år siden

Hjælp til gæld

Nogle dage er bare bedre end andre. Idag er en stor dag for mig.
Jeg har haft besøg af en tidligere klient som har malet dette flotte billede til mig. Billedet symboliserer overgangen til forår, hvor nyt livsmod og glæde vender tilbage efter en sorte vinter fyldt med mismod og kulde.
Dette er hendes oplevelse af, hvordan det føles at få styr på sin økonomi. Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på "rejsen".

Billedet hedder: En ny begyndelse/forår

Vi kan også hjælpe dig, kontakt os på: hjaelptilgaeld.dk/kontakt/
... Se mereSe mindre

Nogle dage er bare bedre end andre. Idag er en stor dag for mig. 
Jeg har haft besøg af en tidligere klient som har malet dette flotte billede til mig. Billedet symboliserer overgangen til forår, hvor nyt livsmod og glæde vender tilbage efter en sorte vinter fyldt med mismod og kulde.
Dette er hendes oplevelse af, hvordan det føles at få styr på sin økonomi. Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på rejsen.

Billedet hedder: En ny begyndelse/forår

Vi kan også hjælpe dig, kontakt os på: http://hjaelptilgaeld.dk/kontakt/Image attachment

 

Kommenter på Facebook

Skønt der er folk som jer ❤️

Jeg personligt 😊 kan sige et kæmpe tak, også til tv2 😊 uden deres hjælp havde jeg ikke siddet her i mit eget hus nu. Det var mega hårdt og meget grænseoverskridende, men så skønt at få den hjælp og komme videre 😊 jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme, få hjælp inden det er for sent.

I gør et flot stykke arbejde Annette. Og fortjener de roser I får.

Så skønt i findes og hjælper folk når det ser håbløst ud 😀

flot godt gået

.

+ Se tidligere kommentarer

Tilmed dig vores servicemail og få guldkorn, tips og tricks til hvordan du holder din økonomi i skak.

Spørgsmål eller brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp ? Kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefonnummer 60200999. Når du har fast stabil indtægt og en gæld på over kr. 200.000, kan vi hjælpe dig med en løsning på dine gældsproblemer samt tilbyde dig en gratis sagsvurdering.

Læs om hvordan vi arbejder og hjælper dig og om hvad vores kunder siger om os