Spørgsmål om gæld? Velkommen til Hjælp Til Gælds brevkasse

Jeg hedder Michael Højgaard. Jeg er gældsrådgiver samt vores brevkasseredaktør.

Med baggrund i min økonomiske og juridiske uddannelse fra henholdsvis Copenhagen Business School og Københavns Universitet, vil jeg med min erfaring indenfor gældsrådgivning svare på dine spørgsmål om gæld.

Spørgsmål om gæld? Brug for hjælp til gæld? Har du spørgsmål til gæld, kommentarer eller behov for uddybning, så skriv til mig her i vores brevkasse. Jeg glæder mig til at modtage spørgsmål og give svar på dem.

Du vælger selv om du ønsker at være 100 % anonym eller afslutte dit spørgsmål med dit navn. Dit spørgsmål og svar på dit spørgsmål er her i brevkassen offentligt.

Hjælp Til Gæld brevkasse

Your question is saved and will appear when it is answered.

Svar og spørgsmål

 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej Michael Jeg har Ca 30 årige gammel bankgæld. Den har lige været i Fogedretten for ikke at blive forældet. Har lige fået brev om jeg nu er blevet registreret i databasen debitor registret. Troede ikke man kunne det med så gammel gæld. Har læst gælden skal være under 5 år før man kan. Hvem har ret? Vh Bjarne
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej Bjarne. Det er ikke nogle regler, som forhindrer en kreditor i at lade en gammel gæld registrere i et skyldnerregister hos et kreditoplysningsbureau. Herved kan du godt registres for en 30-årig gammel gæld i RKI eller Debitorregistret. Som det fremgår af persondatalovens § 20, stk. 3 må oplysninger som er indberettet til et kreditoplysningsbureau dog ikke videregives, såfremt oplysningen er mere end 5 år gammel (dog visse undtagelser som eks. kan henføres til konkurs). Betaler du derfor ikke gælden, vil der gå 5 år fra du registreres til du bliver slettet igen. Du kan ikke indberettes mere end én gang for den samme gæld. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej. Vi skylder ca.500.000 på et hussalg, da det blev solgt med stort tab. Nu har alm.brand så indkaldt os i fogedretten, vi betaler ikke på den gæld,da vi ikke er i stand til det ,nu er vores spørgsmål så, Alm brand har skrevet at vi skal medbringe, løn sedler,kontoudtog,budgetkonto samt skattemappen. Er de er deres gode ret til det? Og hvad skal vi sige og gøre,hvis vi bliver spurgt hvad vi kan afdrage? Vi afdrager på noget af vores gæld, men vi har ikke mulighed for at afdrage noget i øjeblikket til Alm.brand. Skal vi skrive under på noget ? MVH Susanne og Kenneth
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej Susanne og Kenneth. Når i er indkaldt til fogedretten, så har i en oplysningspligt som fremgår af retsplejelovens § 497, stk. 1. Den foreskriver, at i er forpligtede til at give de oplysninger som fogedretten finder nødvendige for at gennemføre fogedsagen. Fogedretten pålægger jer at tale sandhed og skal gøre jer bekendt med strafansvaret for afgivelse af urigtig erklæring. Dette betyder, at i skal oplyse om jeres økonomiske forhold, herunder jeres indkomstforhold og evt. aktiver. De fleste fogedsager foregår på den måde, at i afgiver oplysningerne uden dokumentation. Det er her uklart i lovgivningen, om i reelt kan pålægges at fremlægge lønsedler, budgetter, skatteoplysninger m.m. Finder fogedretten det rimeligt, at i skal fremlægge dette, så kan det dog pålægges jf. retsplejelovens § 298, hvilket jeg dog aldrig har oplevet. Jeres muligheder for at afvikle gæld til kreditorerne, herunder Alm. Brand, vil afhænge af jeres betalingsevne. Betalingsevnen kan beregnes og et budget kan så medtages i fogedretten. Dette kan jeg evt. hjælpe jer med, hertil også at lave en plan for jeres samlede gæld, således i kan blive gældfri. Kontakt mig gerne på tlf. 2678 7073 eller send mig en mail. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Jeg vil gerne høre, hvilke kreditorer har krav på at se dine løn sedler,kontoudtog,budgetkonto samt din skattemappe . På forhånd tak.
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Der er ikke nogle kreditorer, som kan kræve indsigt i dine økonomiske forhold uden din accept. Der er dog aftalefrihed i Danmark, herved kan en kreditor stille krav om, at du afgiver visse økonomiske oplysninger (lønsedler, budgetter, skatteoplysninger m.m.) for at indgå en aftale. Dette gælder både ved kreditvurdering for at give dig en lån, men også ved forhandling af en akkord, såfremt du ikke kan betale en allerede indgået låneaftale. Du kan herved altid nægte at afgive oplysningerne, men så kan kreditor også nægte at indgå en aftale med dig. Bemærk i tillæg hertil, at du som skyldner har en oplysningspligt såfremt kreditor indkalder dig i fogedretten (se andet svar fra 17.11.2017 ovenfor). Vh Michael Højgaard
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej Michael, jeg skriver fordi jeg har overvejet at prøve at søge gældssanering - synes det ser lidt uoverskueligt ud! Jeg har et stort lån, som jeg nu har fået ned på i alt 1.165.000, med sikkerhed i min nuværende andelslejlighed. Jeg købte i 2007 en ny andelslejlighed i den ejendom jeg har boet i siden 1985, og af mange årsager, bl.a. sygdom hos mit barn og hos mig selv, tog det 10 mdr før jeg kunne flytte ind i den nye lejlighed. I mellemtiden var boligmarkedet crashed fuldstændigt, og der gik yderligere et år før den gamle lejlighed var solgt (sept 2008) og jeg stod med en samlet gæld på 1,5 mill. til banken. Fra dec 2008 - febr 2015 betalte jeg i alt 12.600 kr i afdrag hver måned på i alt 3 lån til banken (alle 3 lån var relateret til boligsituationen). I forbindelse med udbetaling af noget arv jan 2008 betalte jeg det dyreste (forbrugs)lån helt ud og en del af de andre lån. Fra febr 2015 til nu har jeg betalt 9.300 kr hver måned af på lån til banken. Jeg skylder også en anden bank 19.000 kr (har lige indgået aftale om mdlg betaling 400 kr/md) og DSB 2.700 kr (aftale om 300 kr/mdlg). Jeg har fast fuldtidsjob og tjener 30.000 om md brutto, er alene med mit barn. Vi bor ret billigt og har ca. 8700 kr/md i rådighedsbeløb når jeg indregner alle børnetilskud. Jeg føler bestemt ikke vi lever på fallittens rand, men det er fx svært at spare op, og det bekymrer mig mere og mere, at jeg ikke når at blive gældfri før pensionsalderen indtræder (jeg er nu 56 år). Tror du der kunne være den mindste lille chance for noget gældssanering? Venlig hilsen Jette
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej Jette. Jeg syntes helt afgjort, at det bør undersøges om du har muligheder for en gældssanering. Ud fra det du skriver, så er der visse forhold som kan være en udfordring for at opnå gældssanering, men ikke nødvendigvis ikke udelukkelse. Det første er om du reelt er "håbløs forgældet". Dette skal vi beregne allerførst. Du anfører at du ejer en andelsbolig. Du kan som udgangspunkt godt gældssaneres, selvom du ejer andelsbolig. Der er dog visse betingelser som skal være opfyldt, herunder andelens værdi, boligens størrelse, hvilke pantesikrede lån der ligger indenfor og udenfor boligens værdi. Hertil dine samlede boligomkostninger og om du evt. kan bo billigere i en lejebolig. Disse forhold skal jeg undersøge nærmere for dig for at kunne svare på dine muligheder for gældssanering. Du er meget velkommen til at kontakte mig, så kan jeg give dig en vurdering af dine muligheder. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  anonym besøgende hej Michael jeg har ca 400.000kr i forbrugsgæld ejer et hus,den har jeg 3 pantebreve i,ejendomværdien er 380.000 og skylder ca 450.000 på huset.jeg har lige stoppet alle mine betalinger til kreditorer,men har ringet til dem og tilbudt 200kr til hver af dem,men det vil de ikke med til,jeg kan ikke overskue min gæld,hvad gør jeg ved det
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Tak for dit spørgsmål. Jeg tolker dit spørgsmål således, at du har stoppet betalingerne til forbrugsgælden. Jeg formoder du fortsat betaler til dine pantebrevskreditorer, såfremt du ikke gør det, så vil det kunne betyde tvangsauktion indenfor de kommende 6 måneder. Er det kun forbrugsgælden der ikke betales på, så vurderer jeg ikke nogen risiko for tvangsauktion, ikke så længe der ikke er friværdi i ejendommen. Du skal dog forvente indkaldelser til fogedretten, her vil der foretages udlæg i din ejendom. Dette kan have betydning hvis du eks. ønsker at sælge ejendommen på et tidspunkt. Når du har stoppet dine betalinger, så skal der laves nye aftaler med kreditorerne. Disse aftaler skal være faste varige aftaler, som gør at du kan se, at der er udsigt til at blive gældfri indenfor en overskuelig fremtid. Sådanne aftaler vil formentlig skulle indeholde nedsættelse af rente, rentestop og/eller nedskrivning af restgæld (akkordaftaler). Hvilke løsninger der kan opnås afhænger af flere faktorer, her bl.a. gældens alder, dit budget, dine evt. aktiver og din betalingsevne. Jeg vil gerne give dig en vurdering af dine muligheder, så bedes du kontakte mig på 26787073 eller sende mig en mail på mh@hjaelptilgaled.dk, så finder vi en løsning. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej har efter skilsmisse en masse gæld at slås med. Både et banklån på ca 230.000 samt forbrugslån salmet omkring 130.000 og et billån med ca 35000 tilbage. Jeg har fast job og har været samme sted i mange år men mine udgifter hænger ikke sammen mere. Har pt fået billiger bolig og skal flytte snart. Men hvordan skal jeg få styr på økonomien igen er alene med 2 børn og har pt et rådigsbeløb på 1600kr tilbage. Banken vil ikke hjælpe og samle den gæld der er. Kunne min mulighed være gældssanering ?? Det ene lån er optaget i år og syntes at havde hørt så kan man ik søge det, og trækker de evt børnepenge hvis jeg søger?? Total i vildrede !!!!
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hvis jeg starter lidt bagfra på dit spørgsmål, altså om en gældssanering kan være læsningen på din gældssituation, så kan vi indledningsvist kigge på de overordnede betingelser, du skal opfylde for at opnå gældssanering. Det fremgår af konkurslovens § 197, at du kan opnå kendelse om gældssanering, såfremt du godtgør, at du indenfor de nærmeste år ikke er i stand til at kunne opfylde dine gældsforpligtelser. Nærmeste år skal i denne sammenhæng fortolkes som ca. 10 år. Hertil at en gældssanering vil føre til en varig forbedring af dine økonomiske forhold. Du anfører i dit spørgsmål, at du har gæld for ca. 500.000 kr. og hertil har 1.600 kr. tilbage til at leve for, når du har betalt dine faste udgifter og kreditorer. En enlig med to børn bør have, afhængig af børnenes alder, 10-12.000 kr. i rådighedsbeløb om måneden. Her skal det så bemærkes, at rådighedsbeløbet udregnes lidt anderledes i gældssaneringer (se evt. mit svar længere nede fra 18.9.2017). Uden at kende mere til dit budget, så vil jeg umiddelbart vurdere, at du kan opfylde betingelsen for gældssanering, da du ikke kan opfylde dine gældsforpligtelser. Om en gældssanering så vil føre til en varig forbedring af dine økonomiske forhold, det vil kræve at jeg får lidt yderligere oplysninger fra dig. Udover de indledende betingelser for at opnå gældssanering, så er der andre krav der skal opfyldes. Dine økonomiske forhold skal være afklarede, din gæld må ikke være stiftet ved uansvarlighed, herunder også gældens type og alder m.m. Har du et nystiftet forbrugslån, så vil det i mange tilfælde kunne give afslag på gældssanering. Det vil dog bero på en vurdering af hvad lånet har været anvendt til og hvor meget det udgør af din samlede gæld. Jeg vil gerne drøfte dine muligheder yderligere. Ring eller skriv til mig på mail. NB. Der bliver ikke trukket i "dine" børnepenge hvis du søger. Børnepengene er børnenes og de skal ikke gå til afviklingen af din gæld.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Min kæreste søgte gældssanering men trak ansøgningen tilbage, grundet noget bonus/overarbejde som ville blive medregnet, og som ikke var en fast indtægt. Når han selv har trukket ansøgningen tilbage hvornår kan han så søge igen? Mvh Tina
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej Tina. I et gældsaneringsbudget udregnes nettoindkomsten ud fra § 4, stk. 2 i gældssaneringsbekendtgørelsen. Herved opstilles budgettet på baggrund af lønsedler for de seneste 3 måneder og årsopgørelserne for de seneste 3 år. Har man større udsving i sin indkomst grundet provision, bonus, vagttillæg etc. så kan skifterettens medhjælper bede om yderligere dokumentation, dette kan eks. være lønsedler som går længere tilbage. En årsbonus der forventes at komme til udbetaling én gang om året bør derved medtages med 1/12-del i månedslønnen. Det er ikke sådan at den holdes ude såfremt den ikke fremgår af de indsendte lønsedler, ej heller at den medtages fuldt ud såfremt den fremgår. Har din kæreste i perioden haft bonus/overarbejde, så vil det derfor medregnes i budgettet. Kan din kæreste synliggøre, at der fremadrettet ikke vil være overarbejde/bonus, så bør det dog ikke indgå. Det handler om en så retvisende indkomst som muligt, her kan en udtalelse fra ansøgers arbejdsgiver også være anvendelig. Jeg har flere sager hvor beregningen i indkomst ikke er foretaget helt korrekt af skifterettens medhjælper, i disse sager har jeg bistået ansøger med at udfærdige et retvisende budget og herefter har de ansøgt igen. Skal jeg kigge din kærestes sag igennem, så er han meget velkommen til at kontakte mig på 2678 7073. Mvh Michael Højgaard
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej jeg har en bror, der igennem årene har optaget en del forbrugslån som har overholdt afdragene på indtil nu, han er nu gået ned i løn og kan ikke blive ved med at klare det, hvad synes i han skal gøre
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Der skal udarbejdes et budget for din bror. På baggrund af budgettet skal det vurderes hvilke løsning som er den rette for han kan blive gældfri. Dette afhænger af størrelsen på den samlede gæld og hans betalingsevne. De muligheder som umiddelbart fremstår vil enten være at fortsætte betalingerne kreditorerne og herved sætte privatforbruget ned, stoppe betalingerne og forhandle andre aftaler med kreditorerne eller arbejde i retning af en gældssanering. Hvis du får din bror til at kontakte mig på 2678 7073, så kan vi drøfte hans mulighederne i telefonen. Efterfølgende kan jeg beregne hans budget og hjælpe ham ud af gælden.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Min x mand er lige død...sammen har vi to børn under 18 som arver hans forsikringer...vi var skilt og jeg har begge børn hos mig.. Vi havde fælles gæld pga salg af hus...banken ville ikke skille os....jeg har fået fornøjelsen af at arve hans del af gælden og skylder nu 1,3 million... Har faktisk ikke lyst til at leve mere for kommer aldrig ud af gælden og syntes det er så unfair at banken ikke ville skille os....hvad gør jeg?
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Tak for dit indlæg. Det forholder sig sådan med solidarisk hæftelse, at alle debitorer hæfter for det fulde beløb. Dette betyder, at du hæfter for den fulde gæld, som du og din ex-mand har skrevet under på. Når din ex-mand er gået bort, så står du nu alene med gælden. Jeg syntes du skal kontakte mig på 26787073 eller mh@hjaelptilgaeld.dk, så kan jeg vurdere dine muligheder. En løsning for at du kan blive gældfri skal vi nok finde. Vh Michael Højgaard.
 • ANONYM BESØGENDE asked:
  Hej Jeg har haft et enkeltmandsfirma, hvor jeg har indgivet en frivillig konkurs begæring. Jeg har meget få, men store kreditorer, deriblandt vores bankforbindelse, hvor min hustru har kautioneret for de lånte penge ca. kr. 3.000.000,-. Vi har også en bolig som er delt ½ til hver og næsten ingen friværdi. Denne vil banken nu gerne ”lægge over” på min hustru, så hun herefter ejer huset, og dette bliver holdt udenfor min konkurs. Nu står vi i situationen, hvor at banken også ”kommer efter” min hustru, efter ”restbeløbet” jeg ikke kan betale efter konkursen. Dette beløb kan vi jo stadig ikke betale, vi altid har haft fælles økonomi. Derudover har vi ingen anden ”løs” gæld, kun hus og virksomhedsgæld. Spørgsmålet er her; Kan man lave en samlet konkurs/gældssanering på os begge, da det reelt er en ”samlet” gæld, så vi er ude af det efter en kortere årrække og ikke over 20 år som banken har lavet udregninger på?
  • info@hjaelptilgaeld.dk replied:
   Hej. Tak for din mail. For at kunne svare dit spørgsmål korrekt og for at kunne vurdere om i kan opnå gældssanering, så har jeg brug for flere oplysninger om jeres situation. Jeg vil bede jer ringe til mig på tlf. 26787073, så kan vi få en drøftelse af jeres muligheder for at blive gældfri. vh Michael Højgaard.
Kontakt os
Få hjælp allerede idag

Vi hjælper kunder i hele Danmark

Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

6 måneder siden

Hjælp til gæld

Vi støtter Børneulykkes fonden. Det er et fantastisk initiativ. ... Se mereSe mindre

Vi støtter Børneulykkes fonden. Det er et fantastisk initiativ.

Kommenter på Facebook

Tak Christina. Og pøj pøj med klatringen😊

Det er SÅ sejt!👍🏻 Tusind tak til Hjælp til gæld for deres virksomhedssponsorat og fantastiske opbakning til mig i mit projekt! Tak Anette❤️

7 måneder siden

Hjælp til gæld

I aften i TV-Avisen kommer der et indslag om lånehajer. Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden står bag kampagnen "Stop lånehajerne". Det kan vi godt bakke op om. For nyligt stødte vi på den hidtil største ÅOP på et lån vi nogensinde har set. Intet mindre end 3.197 % i ÅOP. I tror det er løgn, men den er god nok. Det er helt utroligt hvad de kan slippe af sted med.
Har du forbrugslån vi skal kigge efter i sømmene og er din gæld stukket af sammen med renterne? Så tøv ikke med at kontakte os. Se mere her: hjaelptilgaeld.dk/kontakt/
... Se mereSe mindre

I aften i TV-Avisen kommer der et indslag om lånehajer. Forbrugerrådet Tænk og TrygFonden står bag kampagnen Stop lånehajerne. Det kan vi godt bakke op om. For nyligt stødte vi på den hidtil største ÅOP på et lån vi nogensinde har set. Intet mindre end 3.197 % i ÅOP. I tror det er løgn, men den er god nok. Det er helt utroligt hvad de kan slippe af sted med.
 Har du forbrugslån vi skal kigge efter i sømmene og er din gæld stukket af sammen med renterne? Så tøv ikke med at kontakte os. Se mere her: http://hjaelptilgaeld.dk/kontakt/

8 måneder siden

Hjælp til gæld

I sidste uge modtog vi denne dejlige feedback, som vi gerne vil dele med jer. Og stort tak til Birgit for, at dele sin historie:

Jeg er en af de danskere, som ikke bekymrede mig så meget om økonomi. Det skal nok gå alt sammen... så jeg lånte til ting, rejser og gaver til andre m.m. Jeg havde jo mit gode job og fast indtægt, så jeg troede aldrig, at jeg ville havne i en vanskelig situation.
Men efter mange år på den måde, havde jeg så mange lån med høj rente, at det begyndte at blive svært at betale mine regninger. Og banken ville ikke hjælpe, for min økonomi var dårlig og jeg havde ikke noget af værdi - altså ingen sikkerhed.
Så jeg tog flere lån med højere og højere renter på og lige pludselig gik det op for mig, at jeg var i store økonomiske problemer og jeg blev rigtig ked af det og måtte bede familien om hjælp. Men de havde ikke så mange penge, så de kunne ikke låne mig så meget og problemerne fortsatte og jeg var rigtig rigtig ked af det og flov. Jeg havde svært ved at fortælle det til andre end familien og jeg følte mig helt fortabt.
Det var min søn og svigerdatter, der havde set programmerne om danskere på tvang, som forslog mig at søge hjælp hos Annette Wisborg. Hun virker så sød sagde min svigerdatter.
Og det må man sige, at hun havde ret i.
Jeg gik med bøjet nakke til det første møde hos Annette, men hun var så empatisk og forstående, at jeg hurtig stoppede med undskyldningerne og med at føle mig flov over min situation og begyndte at føle, at jeg trods mine dumme valg, nok skulle komme på ret køl igen.
Jeg var spændt på, om det ville lykkedes Annette at få lavet nogle aftaler, der kunne forbedre min situation og det gjorde det. Hun er så dygtig og man er i trygge kærlige hænder. Så nu har vi lavet en masse gode aftaler, mange af dem med nul rente eller nedskrivning af gæld og nu har jeg overblik og kan betale min gæld igen og har nok penge at leve for. Jeg er så lettet og glad.
Så hvis du er i tvivl og føler, at alt er overskueligt så vil jeg anbefale, at du tager et møde med Annette eller en af de andre ansatte i Hjælp til Gæld. De er fantastiske og du kan få et helt nyt liv uden alle de økonomiske problemer der tynger så meget.

Kærlig hilsen Birgit fra København
... Se mereSe mindre

9 måneder siden

Hjælp til gæld

Hjælp til gæld udvider. Vi har fået selskab på kontoret af Thomas. Han kommer med 14 års erfaring fra bank- og realkreditsektoren og er klar til, at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til dine økonomiske problemer. Vi sidder nu tre mand på kontoret i Hillerød og er altid parate til, at drøfte dine muligheder i forhold til din økonomi. Er din gæld steget dig over hovedet eller er det hele bare blevet lidt uoverskueligt? Kontakt os endelig for, at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
hjaelptilgaeld.dk/
... Se mereSe mindre

Hjælp til gæld udvider. Vi har fået selskab på kontoret af Thomas. Han kommer med 14 års erfaring fra bank- og realkreditsektoren og er klar til, at hjælpe dig med råd og vejledning i forhold til dine økonomiske problemer. Vi sidder nu tre mand på kontoret i Hillerød og er altid parate til, at drøfte dine muligheder i forhold til din økonomi. Er din gæld steget dig over hovedet eller er det hele bare blevet lidt uoverskueligt? Kontakt os endelig for, at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
http://hjaelptilgaeld.dk/

Kommenter på Facebook

Tak Mogens😊 du er fantastisk😊

Kunne du evt. Lave nogle kurser, hvor de unge lærer om økonomi og hvordan de undgår at komme i økonomiske problemer ? Jeg tænker på programmet luksus fælden, hvor man ser rigtig mange unge som ikke kan finde ud af at håndtere deres økonomi.

Nu har jeg eller lært lektien, aldrig stole på en bankmand 😉

Bare gå til den. I har allerede gjort fin og effektiv reklame for jer selv i TV👍

Kæmpe fan!

+ Se tidligere kommentarer

10 måneder siden

Hjælp til gæld

Da jeg gennemgik en ny kundes økonomi ser jeg følgende omkostninger på et SMS lån:
Den årlige omkostning i % er 943% (ÅOP). Man tror ikke det kan være sandt, men det er virkeligheden.
Hvis du er kommet dertil, hvor du har udtømt dine lånemuligheder og må ty til disse lån, så er det nu du skal stoppe op, for det er den direkte vej mod afgrunden.
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig inden det er for sent.

hjaelptilgaeld.dk/
... Se mereSe mindre

Da jeg gennemgik en ny kundes økonomi ser jeg følgende omkostninger på et SMS lån:
Den årlige omkostning i % er 943% (ÅOP). Man tror ikke det kan være sandt, men det er virkeligheden.
Hvis du er kommet dertil, hvor du har udtømt dine lånemuligheder og må ty til disse lån, så er det nu du skal stoppe op, for det er den direkte vej mod afgrunden.
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig inden det er for sent.

http://hjaelptilgaeld.dk/

Kommenter på Facebook

Morten var det lignende renter du havde set eksempler på?

10 måneder siden

Hjælp til gæld

Idag har vi netop forhandlet den sidste kreditor på plads for en kunde. Hun har kæmpet med gælden de sidste 10 år. Om 4 år er hun gældfri og hun kan sagtens overholde de månedige betalinger til kreditorerne og samtidig have råd til at leve. Hun siger, at hun har fået et nyt liv:-)
Vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på www.hjælptilgæld.dk for en gratis sagsvurdering.
... Se mereSe mindre

Idag har vi netop forhandlet den sidste kreditor på plads for en kunde. Hun har kæmpet med gælden de sidste 10 år. Om 4 år er hun gældfri og hun kan sagtens overholde de månedige betalinger til kreditorerne og samtidig have råd til at leve. Hun siger, at hun har fået et nyt liv:-)
Vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på www.hjælptilgæld.dk for en gratis sagsvurdering.

11 måneder siden

Hjælp til gæld

Hjælp Til Gæld ønsker alle en rigtig glædelig jul.

Mange hilsner fra
Annette og Michael
... Se mereSe mindre

Hjælp Til Gæld ønsker alle en rigtig glædelig jul.

Mange hilsner fra
Annette og Michael

11 måneder siden

Hjælp til gæld

Må en bank spærre dit Dankort, hvis du bliver registreret i RKI?
NEJ det må de ikke, medmindre der er tilknyttet en kredit til kortet.

Forbrugerombudsmanden har netop afgjort, at en banker ikke må spærre en kundes Visa/Dankort med den begrundelse, at kunden er blevet registreret i RKI, når kunden ikke har en aftale med banken om kredit.

Banker må ikke spærre en kundes betalingskort med henvisning til, at der er en væsentlig forhøjet risiko for, at kunden ikke kan opfylde sin betalingsforpligtelse, når kunden ikke har en aftale med banken om at få kredit. Ifølge lovgivningen er registrering i RKI ikke ensbetydende med, at kunden vil foretage uberettiget overtræk på sit Visa/Dankort.

Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen udtaler i den sammenhæng:

”Når en kunde bliver registreret i RKI, så har vedkommende misligholdt en eller flere af sine betalingsaftaler. Men det giver ikke en bank ret til at spærre kundens Visa/Dankort, når der ikke er en aftale om kredit, og bestille et andet betalingskort til kunden uden kundens samtykke.”

“I takt med udviklingen mod det kontantløse samfund er vi som forbrugere i stigende grad afhængige af betalingskort. Det er vores adgang til at foretage indkøb og betale. Derfor begrænser reglerne bankernes mulighed for at spærre vores betalingskort.”
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Carina Hansen Haddad læs se jeg har ret med det er ulovligt at spærre folks dankort fordi de er i rki

11 måneder siden

Hjælp til gæld

Her kan du læse, hvordan det kan ødelægge livskvaliteten at have gæld. Jeg tror ikke nogen kan forestille sig, hvor meget det fylder. Jeg poster dette for at skabe fokus på, hvordan det kan opleves at være gældsplaget og for at give håb om, at der er vej ud i langt de fleste tilfælde.

Martin skriver:

Annette ikke bare hjalp mig økonomisk, hun fik mig også mentalt ovenpå.

Da jeg kontaktede Annette var det ganske enkelt sidste udvej, inden det værste man kan gøre mod sig selv og dem man elsker.
Annette tog mig straks ind og fortalte mig med det samme at det her, det skulle vi nok få løst sammen – jeg skal ærligt indrømme at jeg i starten ikke troede det var muligt.

Men vi fik sat os ned og snakkede om tingene og aftalte hvordan forløbet skulle være, hvilket også stillede krav til mig, og det var en hård omgang at skulle igennem, men Annette fik mig fortalt hvordan jeg skulle gøre, og det fik mig så småt til at tro på at det kunne lykkedes.

Når man er kommet dertil at man ikke kan sove om natten, er uden energi og mod om dagen, og praktisk talt ikke har 1 krone at gøre med, så er livet ikke et liv, og det overvejer man også om det overhovedet skal være.

Jeg kan ikke med ord beskrive hvor vigtig en del af mit liv Annette er gået hen og blevet.
Det var en meget mørk tunnel jeg kiggede direkte ind i, men Annette sørgede for der pludselig var lys for enden af den, og gav mig håbet om at kunne få en hverdag igen.

Og den hverdag er jeg nu ved at vænne tilbage til, alle mine aftaler er i stand og jeg kan se en slutdato på al den problematik jeg har skabt for mig selv.

Så Annette – af hjertet tak.

Måske kan vi også hjælpe dig. Kontakt os på: www.hjælptilgæld.dk
... Se mereSe mindre

Her kan du læse, hvordan det kan ødelægge livskvaliteten at have gæld. Jeg tror ikke nogen kan forestille sig, hvor meget det fylder. Jeg poster dette for at skabe fokus på, hvordan det kan opleves at være gældsplaget og for at give håb om, at der er vej ud i langt de fleste tilfælde.

Martin skriver:

Annette ikke bare hjalp mig økonomisk, hun fik mig også mentalt ovenpå.

Da jeg kontaktede Annette var det ganske enkelt sidste udvej, inden det værste man kan gøre mod sig selv og dem man elsker.
Annette tog mig straks ind og fortalte mig med det samme at det her, det skulle vi nok få løst sammen – jeg skal ærligt indrømme at jeg i starten ikke troede det var muligt.

Men vi fik sat os ned og snakkede om tingene og aftalte hvordan forløbet skulle være, hvilket også stillede krav til mig, og det var en hård omgang at skulle igennem, men Annette fik mig fortalt hvordan jeg skulle gøre, og det fik mig så småt til at tro på at det kunne lykkedes.

Når man er kommet dertil at man ikke kan sove om natten, er uden energi og mod om dagen, og praktisk talt ikke har 1 krone at gøre med, så er livet ikke et liv, og det overvejer man også om det overhovedet skal være.

Jeg kan ikke med ord beskrive hvor vigtig en del af mit liv Annette er gået hen og blevet.
Det var en meget mørk tunnel jeg kiggede direkte ind i, men Annette sørgede for der pludselig var lys for enden af den, og gav mig håbet om at kunne få en hverdag igen.

Og den hverdag er jeg nu ved at vænne tilbage til, alle mine aftaler er i stand og jeg kan se en slutdato på al den problematik jeg har skabt for mig selv.

Så Annette – af hjertet tak.

Måske kan vi også hjælpe dig. Kontakt os på: www.hjælptilgæld.dk

1 år siden

Hjælp til gæld

Nogle dage er bare bedre end andre. Idag er en stor dag for mig.
Jeg har haft besøg af en tidligere klient som har malet dette flotte billede til mig. Billedet symboliserer overgangen til forår, hvor nyt livsmod og glæde vender tilbage efter en sorte vinter fyldt med mismod og kulde.
Dette er hendes oplevelse af, hvordan det føles at få styr på sin økonomi. Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på "rejsen".

Billedet hedder: En ny begyndelse/forår

Vi kan også hjælpe dig, kontakt os på: hjaelptilgaeld.dk/kontakt/
... Se mereSe mindre

Nogle dage er bare bedre end andre. Idag er en stor dag for mig. 
Jeg har haft besøg af en tidligere klient som har malet dette flotte billede til mig. Billedet symboliserer overgangen til forår, hvor nyt livsmod og glæde vender tilbage efter en sorte vinter fyldt med mismod og kulde.
Dette er hendes oplevelse af, hvordan det føles at få styr på sin økonomi. Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på rejsen.

Billedet hedder: En ny begyndelse/forår

Vi kan også hjælpe dig, kontakt os på: http://hjaelptilgaeld.dk/kontakt/

Kommenter på Facebook

Skønt der er folk som jer ❤️

Jeg personligt 😊 kan sige et kæmpe tak, også til tv2 😊 uden deres hjælp havde jeg ikke siddet her i mit eget hus nu. Det var mega hårdt og meget grænseoverskridende, men så skønt at få den hjælp og komme videre 😊 jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme, få hjælp inden det er for sent.

I gør et flot stykke arbejde Annette. Og fortjener de roser I får.

Så skønt i findes og hjælper folk når det ser håbløst ud 😀

flot godt gået

.

+ Se tidligere kommentarer

1 år siden

Hjælp til gæld

Se med når Poul Stubkjær og jeg går igang med at endevende Charlotte og Jespers Økonomi. Se om vi finder en løsning på drømmen der blev til et mareridt.

I 2014 gik Charlotte Lyders tøjforretning i Humble på Langeland ned. Siden har stakken af ubetalte regninger hobet sig op, og Charlotte har forsøgt at skubbe problemerne fra sig. Hun har mistet overblikket og ved ikke, hvor stor hendes gæld er. Kreditorerne har hevet hende i fogedretten flere gange, og nu er situationen så alvorlig, at Charlottes families hus er i fare for at gå på tvang. Gældsrådgiverne Annette Wisborg og Poul Stubkjær vil forsøge at redde Charlotte fra en tvangsauktion, inden det er for sent. Regnskaberne bliver ordnet, gælden gjort op, og den er uventet stor. Nu er spørgsmålet, om Charlottes mange kreditorer er villige til at finde løsninger inden det er for sent.
Kan ses på TV2: 14. november 2016 kl. 20.00 TV2

Her kan du se snigpremiere hvis du ha TV2 play
play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/danskere-paa-tvang/
... Se mereSe mindre

Se med når Poul Stubkjær og jeg går igang med at endevende Charlotte og Jespers Økonomi. Se om vi finder en løsning på drømmen der blev til et mareridt.

I 2014 gik Charlotte Lyders tøjforretning i Humble på Langeland ned. Siden har stakken af ubetalte regninger hobet sig op, og Charlotte har forsøgt at skubbe problemerne fra sig. Hun har mistet overblikket og ved ikke, hvor stor hendes gæld er. Kreditorerne har hevet hende i fogedretten flere gange, og nu er situationen så alvorlig, at Charlottes families hus er i fare for at gå på tvang. Gældsrådgiverne Annette Wisborg og Poul Stubkjær vil forsøge at redde Charlotte fra en tvangsauktion, inden det er for sent. Regnskaberne bliver ordnet, gælden gjort op, og den er uventet stor. Nu er spørgsmålet, om Charlottes mange kreditorer er villige til at finde løsninger inden det er for sent.
Kan ses på TV2: 14. november 2016 kl. 20.00 TV2

Her kan du se snigpremiere hvis du ha TV2 play
http://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/danskere-paa-tvang/

Kommenter på Facebook

Ja det er noget skidt.. jeg har prøvet at få TV2 til at ændre sendetiden:-)

Der er jo midt i badmintontræningen😱

1 år siden

Hjælp til gæld

Jubiiiii vores nye hjemmeside er klar. Vi vil meget gerne høre dine input til, om der er informationer du savner på siden. Jeg (Annette) kan kontaktes på aw@hjaelptilgaeld.dk.
Du kan se hjemmesiden her hjaelptilgaeld.dk/
****del**** 🙂
... Se mereSe mindre

Jubiiiii vores nye hjemmeside er klar. Vi vil meget gerne høre dine input til, om der er informationer du savner på siden. Jeg (Annette) kan kontaktes på aw@hjaelptilgaeld.dk. 
Du kan se hjemmesiden her http://hjaelptilgaeld.dk/
****del**** :-)

Tilmed dig vores servicemail og få guldkorn, tips og tricks til hvordan du holder din økonomi i skak.

Spørgsmål eller brug for hjælp ?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp ? Kontakt os gerne via vores kontaktformular eller ring til os på telefonnummer 60200999. Når du har fast stabil indtægt og en gæld på over kr. 200.000, kan vi hjælpe dig med en løsning på dine gældsproblemer samt tilbyde dig en gratis sagsvurdering.

Læs om hvordan vi arbejder og hjælper dig og om hvad vores kunder siger om os